METODOLOGIA

Coaching i Mentoring de lideratge
Formació en habilitats directives

T’ofereixo diverses eines integrades en un entrenament individualitzat, pràctic i eficaç que et desafiarà a projectar la teva millor versió de lideratge.

Per què el mètode JMF garanteix un alt retorn de la inversió?

  • El procés de treball s’allarga el temps necessari perquè els nous aprenentatges es converteixin en nous hàbits.
  • Aquest mètode t’empeny a l’acció, sense acció no hi ha progrés.
  • Disposaràs de guia i acompanyament de principi a fi. No caminaràs sol.

+ Coaching
+ Mentoring
+ Formació

9 raons que garanteixen el valor diferencial de la metodologia de JMF

Personal

El procés de treball s’ajusta completament a les teves necessitats específiques, utilitzant les eines més convenients en funció del que vulguis treballar.

Pràctic

Guanyaràs moltes eines i recursos per fer servir en el teu dia a dia laboral optimitzant el propi talent, de manera còmoda i progressiva.

Diferencial

Aprofitaràs molt el temps, és un mètode dedicat exclusivament a tu. A diferència de les formacions de grup, on sovint les necessitats dels altres impedeixen acabar el programa previst a temps o es tracten temes que no tenen perquè ser del teu interès.

Vital

La base del treball es realitza sobre l’experiència real viscuda per tu, no sobre casos teòrics.

Dinàmic

Dissenyarem plans d’acció específic entre sessions de treball, per posar a la pràctica els aprenentatges adquirits a les sessions.

Progressiu

Avaluarem el progrés dels plans d’acció en cada sessió i els modificarem en funció de l’assoliment dels resultats previstos.

Integrador

Integraràs les noves competències adquirides, gràcies al treball personalitzat i al seguiment de la pràctica real, així les podràs utilitzar més enllà de l’àmbit professional.

Atrevit

Podem incorporar el Shadow Coaching. Són sessions específiques de seguiment dels avenços que es produeixen al mateix lloc de treball amb membres del teu equip. Consten d’una primera part d’observació i una segona part de proporció de feedback.

Flexible

La metodologia té flexibilitat per adaptar-se al teu ritme d’aprenentatge. El procés de treball s’estructura en diverses sessions. La quantitat, la durada i la periodicitat s’estableixen en funció de les teves necessitats.
Coneix el valor diferencial d’aquest mètode
CONSULTA GRATUÏTA

El meu repte és capacitar el teu lideratge des de l’autoconeixement propi, el desenvolupament de recursos interns i l’adquisició de noves competències.