Idees de regal per ajudar-te a complir els teus desitjos

Ja hi tornem a ser. Estem a finals d’any i a punt de començar-ne un de nou. Per alguns és època de vacances i de diversió, per d’altres època de molta feina, per d’altres, època d’alegria o d’estrès gràcies als compromisos familiars. Però, per pràcticament tothom, és època de pensar en l’any que comença.

Una de les tradicions d’aquestes dates és fer balanç del que s’ha esdevingut al llarg de l’any i pensar en els nous propòsits per a l’any següent. A les dotze de la nit de Cap d’Any, mentre se succeeixen les felicitacions pel nou any que comença, qui més qui menys tothom acostuma a tenir presents els seus desitjos de futur.

Nòria Alexanderplatz Berlin

No només per Cap d’Any cal donar llum als nostres anhels

Estan molt bé les tradicions, però, pel que fa a la formulació de nous desitjos no caldria esperar precisament un nou any. Qualsevol dia pot ser un bon moment per fer balanç, per avaluar i corregir antics propòsits, per plantejar-ne de nous o per celebrar els que s’aconsegueixen. És qüestió de tenir-los presents fins que els aconseguim per no caure en el  parany de recordar-los només dos cops l’any, quan comença i quan finalitza.

Però, com combatre’n l’oblit? Com superar les traves quotidianes que ens n’allunyen? Doncs, fent-te un regal, un regal que et lligui als teus propòsits al llarg del temps necessari per fer-los realitat.

10 idees perquè aquest Nadal et facis un regal que t’ancli als teus desitjos.

  1. Una cinta de color lligada al canell
  2. Un mural enganxat a una paret que vegis cada dia
  3. Un missatge escrit inserit a la primera pàgina en blanc del teu diari personal
  4. Escoltar sovint aquella cançó que connecti amb els teus somnis
  5. Una agenda planificada que et recordi les tasques previstes en el teu full de ruta
  6. Una nota escrita per portar entre els bitllets o documents de la cartera
  7. Una imatge evocadora com a fons de pantalla a l’ordinador, tablet o mòbil
  8. Escriure les teves motivacions en un full de paper i fer que algú te l’enviï per correu en una data assenyalada
  9. Compartir el teu propòsit amb un bon amic/ga perquè t’ajudi a recordar-te’l
  10. Pintar un dibuix al mirall del lavabo

Espero que alguna d’aquestes idees o qualsevol altra que se t’acudeixi et sigui útil per mantenir vius els teus desitjos per l’any que comença! I, si no funcionen, no passa res, reformula el teu desig, o transforma’l en un objectiu diferent, o redissenya el teu pla d’acció per assolir-lo o contracta un coach que t’acompanyi en el procés. Però, no esperis fins l’any següent!

Post relacionat: Convertir Somnis en Realitat