Josep Maria Flores

Des de l’experiència de més de 25 anys liderant equips de treball, acompanyo aquells professionals que saben que no hi ha progrés i èxit sense fomentar la confiança i el compromís de les persones que formen part del seu equip.

En tot aquest temps he estat testimoni que el lideratge es pot entrenar i modelar per convertir-lo en el millor motor del progrés de la pròpia carrera professional.

En què crec

En que cada persona és única i té alguna cosa autèntica a oferir i, en la capacitat per canviar, per millorar i per créixer.

En que cada persona mereix ser escoltada i ajudada perquè el trajecte cap els seus propòsits no sigui en solitari.

En que l’entesa, el respecte i el treball en equip són absolutament necessaris per assolir objectius compartits.

El meu compromís

És aportar-te el màxim valor durant el temps necessari perquè esdevinguis el líder que desitges ser.

Descobreix personalment com et puc ajudar!

VULL PROGRAMAR
UNA CONSULTA GRATUÏTA

L’èxit del lideratge està en reconèixer el potencial de les persones, impulsar el seu compromís i guanyar la seva confiança.

Acreditacions

Certificat com a Expert en Coaching Personal i Coaching per a Pymes, programa pertanyent a Creantum, amb el reconeixement i acreditació de la Asociación Española de Coaching (ASESCO) i de la International Coach Federation (ICF)

Certificat com a Licensed Practitioner de Programació Neuro-Lingüística per la The Society of Neuro-Linguistic Programming i Richard Bandler (NLP)

Certificat com a Licensed Master Practitioner de Programació Neuro-Lingüística per la The Society of Neuro-Linguistic Programming i Richard Bandler (NLP)